Kumpulan Anyar Zns - Kumpulan Viral Pareum

23

24
Kami bungah pisan pikeun ngamimitian séri Viral Off Collection anyar kami.
Dina periode khusus ieu nyalindungan diri urang aman langkung penting. Koleksi Viral Off nganggo téknik Polygiene ViralOff® anu kanggo nyayogikeun panyalindungan pribadi anu gaya sareng nyaman. Topeng sareng kaos Viral Pareum disambut pikeun mesen khusus, gaya khusus sareng warna khusus.
Dina jaman novél Coronavirus, urang ningali peryogi pisan pikeun pangobatan kalayan sipat antivirus. Poligén sakali dimimitian dina ruas perawatan nalika ngalawan SARS di 2004. Hatur nuhun kana kasang tukang urang, urang tiasa ngalangkungan téhnik, katerampilan, metode, sareng prosés anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun peluncuran mérek Polygiene ViralOff® - téknologi pangobatan tékstil .
Polygiene ViralOff mangrupikeun mérek pikeun perawatan tékstil sareng produk sanés anu ngirangan virus anu diuji ku 99% dina dua jam. Perlakuan anu awét sareng teras-terasan. Hayu produk sésana salami dua jam sareng saé deui. Kanggo performa sareng kelestarian anu paling saé, nyeuseuh kirang, mung upami diperyogikeun. Sareng éta henteu mangaruhan kulit sabab henteu ngaganggu flora baktéri alami kulit.


Pos waktos: Okt-12-2020