TEXWORLD APPAREL RUMAH PANGSAAN DI AS - Juli 2020

TEXWORLD APPAREL HOME SOURCING IN THE USA

Sourcing Pakaian New York City (baheulana kawanoh salaku Apparel Sourcing USA), acara sourcing internasional usum panas dilaksanakeun dina mangsa 21-23 Juli 2020 taun ieu. Acara online janten platform alternatip pikeun pabrik global pikeun teras nyambung sareng jaringan sareng pembeli AS ogé tetep ayana di pasar AS. Apparel Sourcing USA nawiskeun merek pakean, pangecér, grosir sareng firma desain mandiri pasar sourcing khusus pikeun milarian pabrik baju internasional anu pangsaéna. Difokuskeun kana papakéan réngsé, manufaktur kontrak sareng pamekaran labél swasta, acara éta nyayogikeun aksés langsung ka pemasok khusus kana siap pakai pikeun lalaki, awéwé, barudak sareng asesoris.

Ieu mangrupikeun kahiji kalina urang ngiringan acara online tibatan paméran tradisional kusabab virus Corona. Kami ngarobih waktos damel ka soré sareng sonten kumargi seuseueurna anu mésér ti luar Asia, sapertos nagara Éropa, Amérika Kalér. Salami 3 dinten ieu kami unggah produk kami, ngawangun ruang paméran kami, online milari pembeli sareng ngadamel nunjuk, dina waktosna waktos sareng rapat video sareng pembeli. Sadaya ieu mangrupikeun pangalaman énggal pikeun urang.

Rapat sareng pembeli masihan kami sababaraha ideu énggal ngeunaan tren berkembang di handap ieu. Ogé kami patepung sareng sababaraha palanggan poténsial.

Ningali dinten-dinten sibuk kieu!


Pos waktos: Jul-24-2020