Usum Paméran Online Sateuacanna — Sourcing Parangkat / Sourcing Dina Sihir Online

Virus corona ngarobih seueur paméran pikeun layanan online. Anu ayeuna urang ilubiung dina bulan Séptémber 2020 nyaéta 2 ieu: Pakaian Sourcing Paris (Séptémber 1,2020-28 Pébruari 2020) sareng SUMBER di MAGIC Online (Séptémber 15-15 Désémber 2020)

Pakaian Sourcing Paris sareng Shawls & Scarves mangrupikeun acara perdagangan internasional pikeun pantun anu diayakeun ku Messe Frankfurt France (MFF). Acara éta bakal dikolompokkeun sareng Avantex, Leatherworld, Texworld sareng Texworld Denim Paris, anu lumangsung dua kali sataun di tempat peragaan Le Bourget sareng narik rébuan tamu anu profesional ti sakumna dunya.
1
SUMBER di MAGIC Online masihan para ahli sumber aksés ka komunitas internasional pabrikan, pamasok, sareng panyadia jasa internasional, sacara digital. Hadirin bakal tiasa ngotéktak pasar digital ngalangkungan sababaraha pilihan saringan milarian dina platform anu gampang dianggo anu dirancang kalayan sumber mode sareng ranté suplai anu dipikiran.  
21
Ieu kadua kalina pikeun acara online. Kami ngawangun ruang paméran sacara online ku damel babarengan sareng tim online kami. Kaseueuran acara offline dibolaykeun taun ayeuna. Acara online salaku cara anyar pikeun bisnis langkung ditampi tibatan sateuacanna. Sigana éta bakal janten cara umum pikeun bisnis internasional kahareup. 2 acara online ieu bakal lami salami 3-4 bulan. Kami siap sareng ngabagéakeun kana pamundut!


Waktos Post: Sep-01-2020