FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha milih urang?

(1) Rupa-rupa gaya & harga pabrik anu wajar.

(2) Kualitas luhur & réspon gancang dina 24 jam.

(3) Langkung ti 15 taun pangalaman ngadamel.

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa dirobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos anjeun ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna. Atanapi wartoskeun kami modél produk anu anjeun resep, maka kami bakal ngintunkeun cutatanana.

3. Naha anjeun ngagaduhan jumlah pangaturan minimum? Dupi abdi tiasa nyampur warna?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami.

Warna campuran sareng gaya ok pikeun urang.

Sabaraha lami waktos sampel atanapi produksi anjeun?

Sampel: 3-7 dinten saatos sadayana dikonfirmasi.

Produksi masal: 7-30 dinten, gumantung kana desain.

Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu dianggo sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Kumaha upami kontrol kualitas?

Sadaya produk bakal dipariksa ketat pisan sareng kami nyandak salah sahiji produk kanggo dikirim pikeun disahkeun sateuacan pangiriman. Saatos anjeun nyatujuan sareng diidinan dikirim, kami ngaleupaskeun barangna.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres. Urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Kasaluyuan, Asuransi, Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Dupi urang didatangan pabrik anjeun?

Kami nampi pisan anjeun pikeun nganjang ka pabrik kami iraha waé.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar dina rekening bank kami: deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana.

Kumaha kuring tiasa mesen?

(1) Upami anjeun badé mesen alit langsung anjeun tiasa buka e-shop kami di Alibaba: https://znsfashion.en.alibaba.com/

(2) wilujeng sumping kirimkeun kami email atanapi ngantunkeun kontak pesen sareng kami pikeun urutan massal.