2020 modéren beuheung buleud modern kulit-nyulam modél baju pondok awéwé borong

Pedaran:

● lawon modal ku drape anu saé sareng ramah kulit

● Buleud beuheung nganggo pipina

● leungeun baju pondok sareng hem tilepan

● Kantong tambal pasagi di payun

● Panjangna tilu-saparapat


  • Gaya: DE16
  • Bahan: 63% modal 37% poliéster
  • Gaya: Pakéan
  • Ukuran: XS, S, M, L, XL, 34,36,38,40,42.44 atanapi kustomisasi
  • Warna: kustomisasi
  • Balanja: Ekspres · Angkutan laut · Angkutan udara
  • Harga: Wilujeng sumping panilitian
  • Logo ngarobih: Min. Pesenan: 100 Potongan
  • Bungkusan ngarobih: Min. Pesenan: 500 Potongan
  • Kustomisasi grafik: Min. Pesenan: 500 Potongan
  • Jangkungna modél: 175cm, ukuran: M.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    屏幕快照 2020-07-17 下午5.24.20
    屏幕快照 2020-07-30 下午2.52.20

    PESIFIKASI MATERI

    Lenzing ™ Modal nyaéta serat anu dihasilkeun ku Lenzing di Austria nganggo bahan baku sareng téknologi anu ngirangan pangaruh lingkungan tina prosés produksi. Serat ieu dicandak tina kai — utamina beech — dipelak di leuweung anu langkung dikokolakeun, dimana tangkal dipelak sacara dikontrol sareng salaku bagian tina program anu ngajamin réboisasi. Salaku tambahan, anu ngahasilkeun serat parantos dipeunteun salaku "kaos héjo" ku kanopi organisasi nirlaba dina Laporan Button Panas na, mastikeun panangtayungan leuweung anu lami sareng leuweung anu kaancam. Salaku tambahan, téknologi dianggo salami prosés produksi na anu saluyu sareng konsumsi sareng parameter manajemén anu langkung tanggel waler anu diadegkeun ku Uni Éropa ngeunaan énergi, cai sareng réduksi émisi CO2.
    Pangaruh POSITIF
    ● Leuweung anu langkung dikelola sacara lestari
    ● Pangurangan konsumsi cai
    ● Pangurangan konsumsi listrik
    ● Pangurangan émisi
    Rincian Produk

    Gaya No DE16
    Bahan 63% modal 37% poliéster
    Gaya Pakéan
    Ukuranna XS, S, M, L, XL, 34,36,38,40,42.44 atanapi kustomisasi
    Warna tawaran kustomisasi, Min. Pesenan 100 Potongan
    Logo tawaran kustomisasi, Min. Pesenan 100 Potongan
    Téknologi nawiskeun citak / sulaman / manik / manik, Min. Pesenan 500 Potongan
    Jangkungna modél 175cm,
    ukuran M
    Harga Wilujeng sumping panilitian

    PAKÉTAN & PENGIRIMAN

    Bungkusan Sapotong dina kantong poli (Urang tiasa ngabantosan nyetak polibag anjeun sorangan)
    30 - 100 lembar dina karton, gumantung kana ukuran baju.
    Urang tiasa nempelkeun detailna dina karton atanapi ngadamel karton anjeun nyalira.
    Balanja Sampel ngalangkungan kurir sapertos FEDEX / UPS / DHL / TNT / EMS jsb.
    Pesenan massal OEM & ODM ngalangkungan pengiriman Laut atanapi angkutan udara.
    Tanggal sampel 5-10 dinten
    Pangiriman Massa 45-90 dinten
    Istilah Pamayaran T / T, LC, VISA, ONLINE BANK
    Ngepak Polybag / Box
    Kauntungan urang Pabrik 1.Own ku alat-alat canggih. Harga anu wajar kalayan jaminan kualitas

    3. supplier emas ditaksir ku alibaba

    Kumaha Urang Dianggo Kanggo Anjeun

    Fashion apparel manufacturer
    zns brand

    PROSES PRODUKSI
    Kami perusahaan tékstil anu ngahususkeun kana sadaya jinis baju, cocog pikeun sadaya calana panjang gendersr,
    pakean luang, jas, jaket olahraga sadaya bahan tina katun dugi ka rajutan sintétik.

    屏幕快照 2020-07-30 下午2.56.01

    SERTIFIKAT URANG

    屏幕快照 2020-07-30 下午2.57.26

    PAKET

    屏幕快照 2020-07-30 下午2.57.52

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali