2020 modér modél kerah kerah baju panjang payuneun ritsleting ngencarkeun mantel bulu palsu awéwé borong

Pedaran:

● Bulu palsu palsu kalayan bulu kutub dijajar

● Nampilkeun kerah kerah

● jaket leungeun baju panjang ku kerah tinggi

● Pengikat zip coil payun

● Kantong samping sareng welt

● Overlay kasét anu hadé di payun sareng handapeun

● Pipa elastis dina cuffs


  • Gaya: CO56
  • Cangkang-1: 100% nilon
  • Cangkang-2: 90% poliéster 10% spandex
  • Pinding: 100% poliéster
  • Ngeusian: 100% poliéster
  • Gaya: Lambang
  • Ukuran: XS, S, M, L, XL, 34,36,38,40,42.44 atanapi kustomisasi
  • Warna: kustomisasi
  • Balanja:  Ekspres · Angkutan laut · Angkutan udara
  • Harga: Wilujeng sumping panilitian
  • Logo ngarobih: Min. Pesenan: 100 Potongan
  • Bungkusan ngarobih: Min. Pesenan: 500 Potongan
  • Kustomisasi grafik: Min. Pesenan: 500 Potongan
  • Jangkungna modél: Ukuran 175cm: M.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    屏幕快照 2020-07-17 下午5.24.20
    屏幕快照 2020-07-30 下午2.52.20
    Tanggal sampel 5-10 dinten
    Pangiriman Massa 45-90 dinten
    Istilah Pamayaran T / T, LC, VISA, ONLINE BANK
    Ngepak Polybag / Box
    Kauntungan urang Pabrik 1.Own ku alat-alat canggih. Harga anu wajar kalayan jaminan kualitas

    3. supplier emas ditaksir ku alibaba

    Kumaha Urang Dianggo Kanggo Anjeun

    Fashion apparel manufacturer
    zns brand

    PROSES PRODUKSI
    Kami perusahaan tékstil anu ngahususkeun kana sadaya jinis baju, cocog pikeun sadaya calana panjang gendersr,
    pakean luang, jas, jaket olahraga sadaya bahan tina katun dugi ka rajutan sintétik.

    屏幕快照 2020-07-30 下午2.56.01

    SERTIFIKAT URANG

    屏幕快照 2020-07-30 下午2.57.26

    PAKET

    屏幕快照 2020-07-30 下午2.57.52

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali