Kami mangrupikeun perusahaan tékstil anu khusus kana sagala jinis baju, baju, calana awéwé, blazer awéwé, jaket awéwé, parit awéwé, jaket awéwé, olahraga nganggo sapertos hoodies sareng atasan luar sareng calana tina katun ka rajutan sintétik. Kami gaduh pangalaman ampir 20 taun dina ngadamel garmen sareng dipikaterang ku jasa balanja kami. Kami bangga dina nganteurkeun jasa pangsaéna ka konsumén. Kami gaduh knowhow industri sareng komunikasi anu saé pisan sareng klien kami salami siklus produksi. Kami ogé fokus kualitas, anjeun tiasa percanten ka kami yén pesenan anjeun bakal dikirimkeun sesuai spésifikasi sareng dikirimkeun dina waktosna. Urang tiasa ngalakukeun duanana OEM sareng ODM. Pusat sampling kami nawiskeun jasa desain anu unggul pikeun klien kami. Kami sanggup nyayogikeun pesenan alit sareng khusus. Pabrik gaul kami Certified BSCI sareng tempatna di Shaoxing, Ningbo, Wenzhou anu aya dina zona ékonomi Shanghai / Hangzhou anu langkung ageung kalayan aksés anu merenah pikeun sadaya hub transportasi utama, asing sareng domestik.